NL I FR

 
 

Bandenspecialist Herent: Zomerbanden, winterbanden

 

Onze vestiging te Herent

Banden Redant_Immotions_Herent_1 Banden Redant_Immotions_Herent_2

Profile Tyrecenter Redant, ook in Herent

Banden Redant Leuven is de bandenspecialist voor alle personenwagens en bestelwagens sinds 2010. Banden Redant Leuven is zoals al onze vestigingen vlot bereikbaar, op 100m van de afrit Wilsele op de E314.

 

Onze autobandenservice aan de lopende band

Wisselen van zomerbanden naar winterbanden of andersom? Nieuwe winterbanden of zomerbanden monteren? Een bandenreparatie, nieuwe banden en velgen? Schokdempers vervangen, remmen of batterij nodig voor uw auto of bestelwagen? Beschikt u over een leasewagen, bestelwagen of personenwagen: maak snel een afspraak bij Banden Redant Leuven voor uw bandenservice, wanneer het voor u past.

 

Een duurzame band

Banden Redant Leuven heeft een voorraad banden voor personenwagens en bestelwagens van premium merken zoals Michelin, Goodyear, Bridgestone en Continental. Voor een onevenaarbaar veiligheidsgevoel! B-merken autobanden zijn echter ook bij ons te verkrijgen zoals Kléber van Michelin, Uniroyal van Continental en Fulda van Goodyear.

 

Contacteer Banden Redant Leuven

Een afspraak maken bij Banden Redant Leuven voor uw banden (of onderhoud) kan via een telefoontje, maar kan ook online. Verwacht u aan een geolied team die u perfect advies verleent en uw banden (of auto-onderhoud) professioneel onder handen neemt. Tot gauw!