NL I FR

 
 

Onderhoud of herstellingen aan uw wagen, ga naar Profile Tyrecenter Redant in Vorst (Brussel)

 

Dé garage in de Brusselse regio voor onderhoud en herstellingen

 

Profile Tyrecenter Redant in Vorst is uw specialist voor onderhoud en reparaties aan personenauto’s van alle merken. Bij ons kunt u genieten van een volledig service- en dienstenpakket op maat van uw wagen. En anders dan bij onze concurrenten bieden wij tien overdekte parkeerplaatsen en de mogelijkheid om 10.000 banden te stockeren.

Onze professionele medewerkers staan klaar voor alle auto-onderhoud in de regio (Brussel en Vlaams-Brabant). We bieden verschillende diensten:

  • Groot en klein onderhoud
  • Reparaties
  • Bandenwissel
  • Uitlijnen
  • Zomer- en winterbanden


Voor dringende reparaties, technische of elektronische problemen kunt u bij ons terecht. In onze werkplaats hebben we gespecialiseerde apparatuur voor zorgvuldige diagnoses en oplossingen op maat.

Wilt u klant worden bij Profile Tyrecenter Redant in Vorst? Dan hebben wij een speciale actie voor u: in het eerste jaar krijgt u altijd 15 procent korting op alle onderhoud! Dus maak een afspraak voor onderhoud, montage of reparatie.

Bij Profile Tyrecenter Redant in Vorst kunt u zeker zijn van vakkundige service, degelijk onderhoud en een redelijke prijs!