NL I FR

 
 

Pech onderweg ? Een lekke band ? Redant Banden helpt u uit de nood

 

Profile Tyrecenter REDANT

Profile Tyrecenter REDANT is erkend leverancier voor alle leasemaatschappijen. De leasemaatschappij of fleet owner mag rekenen op een centrale behandeling van alle aanvragen in het eigen Customer Services Center, online vlootrapportage en centrale facturatie.

  

Indien u een specialist zoekt in autobanden, dan is Profile Tyrecenter REDANT uw partner! Ook voor het plaatsen van winterbanden of zomerbanden kan u hier terecht.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen!

 

Bespaar jaarlijks 100 euro

De professionele tips van Banden Redant helpen je heel wat geld te besparen. Hieronder krijg je alvast drie bespaartips. Ontvang je graag meer tips? Dan verwijzen we je graag door naar de Facebook-pagina van Banden Redant Leuven - Zemst - Lochristi.

 

 

Tip 1

Door het gebruiken van stikstof om uw banden op te pompen, verzekert U zich ervan dat uw banden langer op de juiste spanning blijven. Banden op de juiste spanning houden het brandstofverbruik zo laag mogelijk. Banden Redant pompt standaard en gratis alle banden met stikstof. Dat is onze bijdrage aan uw gezinsbudget, en aan een groenere wereld.

 

Tip 2

Ook de uitlijning van uw wagen (de stand van uw wielen op de grond) kan uw verbruik beïnvloeden. Slecht uitgelijnde wielen veroorzaken meer wrijving op de weg, waardoor de banden sneller slijten en het voertuig meer verbruikt. Laat daarom regelmatig uw uitlijning eens nazien in een van onze stations.

 

Tip 3

Tegenwoordig bestaan er voor elk soort voertuig ‘brandstofbesparende’ banden. Deze ‘groene’ banden hebben minder rolweerstand, waardoor ze uw wagen minder doen verbruiken. Vraag ernaar aan onze receptionisten, en zij verschaffen u graag de juiste informatie voor uw specifiek voertuig.